Du er her: Forside » Ny motor » Lej en båd

Lej en båd

Vil du gerne på udflugt på vandet? Eller overvejer du at købe båd?

Hos os kan du leje en båd en hel dag, så du kan få en hyggelig tur med familien eller vennerne. Hvis du gerne vil på en længere tur eller have endnu mere fornemmelse af livet på vandet, kan du også leje båden på ugebasis. Du behøver ikke noget certifikat for at sejle båden, så alle kan prøve båden her af

Pris: 995,- pr. dag.

Depositum ved leje: 2000,-

Leje af fiskestænger med fastspolehjul eller multihjul inklusive endegrej: 95,- pr. sæt

Hvad er det for en båd?

Båden er en styrepultbåd og dermed den perfekte allround båd, som du kan bruge til alt på vandet. Så uanset om du har lyst til fange fisk, stå på vandski eller blot en hyggetur i solskinsvejr, er båden oplagt. Båden er godkendt til 6 personer, så du kan tage familie eller venner med.

Mere præcist er båden en SB, årgang 2021 på 15 fod og med hk 30. Motorårgangen er 2021, skrog af glasfiber. Bredde på 175 cm og vejer 300 kg.

Der er en stor tank i båden, og du kan altid tanke en ekstra tank op, så du trygt kan sejle hele dagen uden at bekymre dig om brændstof.

Det praktiske

I Danmark har vi masser af slæbesteder, hvor du kan sætte båden i vandet – og mange af dem er gratis at bruge. Hvis du ikke er så velbesejlet på de danske farvande, står vi altid klar med forslag til, hvor turen kan gå hen, i forhold til hvad du ønsker at få ud af din tur på vandet. Der er masser af muligheder.

Vi sørger altid for, at du kommer til et komplet sejlklart sæt, der er i orden. Det er fordelen ved at leje hos os – du slipper for udgifterne og tiden, det tager at eje og vedligeholde en båd.

Inden du sejler afsted, får du al den praktiske information, du har brug for. På den måde kan du sejle trygt afsted og nyde din tur, uden der opstår spørgsmål, mens du er på vandet. Vi går altid igennem tjeklisten her, når I kommer for at leje båden:

 1. Gennemgang af båd, motor og trailer
 2. Gennemgang af grej og udstyr
 3. Gennemgang af sikkerhedsudstyr
 4. Generel færdsel på havet
 5. Afgang fra Bådmatch

Vejr og vind spiller selvfølgelig ind. Hvis det blæser mere end 8 m/s, bør en booket tur som udgangspunkt aflyses, og så finder vi en ny dato, hvor du kan leje båden. Det giver dig den bedste, mest sikre tur.

Book nu

Inklusiv i lejen

 • Lowrance Hook 2
 • Førstehjælpskasse
 • Redningsveste til alle om bord
 • Fyldt 25 liters brændstoftank oktan100, 290,- pålægges leje beløbet på 995,-
 • Fender
 • Fortøjning
 • Anker og ankerline
 • Åre og åregafler
 • Vejledning og gennemgang af båd inden leje hvis ønsket

Specifikationer

Længde
4,70 m


Bredde
1,75 m


Vægt
204 kg.


Fribord
50 cm


Motor Godkendt
30 hk.

Antal personer
Godkendt til 6 personer


Materialer 
Glasfiber, Glasfiber-armeret plastic


CE-godkendt
Ja


Aktuel pris inkl. moms pr. dag
DKK 995,00


Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os